Využijte množstevní slevy!!! Při nákupu nad 3000 Kč - 5% s kódem SLEVA5, nad 4000 Kč - 7% s kódem SLEVA7 a nad 5000 Kč - 10% s kódem SLEVA10

Rabalux stolní lampa Siggy LED 2W průhledná RGB 76004

Stolní lampa Siggy v moderním stylu může být útulným kusem nábytku v našem obývacím pokoji nebo ložnici. Tento malý, směrem vzhůru se zužující model ve tvaru válce můžete umístit na stůl nebo poličku v obývacím pokoji nebo na noční stolek v ložnici. Siggy vybavená kulatou ozdobnou základnou je celá z průhledného plastu a má zabudovaný LED světelný zdroj s životností 20 000 hodin a barevnou teplotou 3 000 K. Svítilna má výkon 2W a svítivost 40 lumenů. Stolní lampa s teplým bílým světlem pomáhá navodit v místnosti intimní domáckou atmosféru, která může usnadnit naladění na odpočinek. Siggy je schopna RGB osvětlení a může být i stmívatelná, tzn. její jas lze ovládat dotykovým spínačem.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení
Kód: RAB04566
440 Kč
Rabalux stolní lampa Siggy LED 2W průhledná RGB 76004

Stolní lampa Siggy v moderním stylu může být útulným kusem nábytku v našem obývacím pokoji nebo ložnici. Tento malý, směrem vzhůru se zužující model ve tvaru válce můžete umístit na stůl nebo poličku v obývacím pokoji nebo na noční stolek v ložnici. Siggy vybavená kulatou ozdobnou základnou je celá z průhledného plastu a má zabudovaný LED světelný zdroj s životností 20 000 hodin a barevnou teplotou 3 000 K. Svítilna má výkon 2W a svítivost 40 lumenů. Stolní lampa s teplým bílým světlem pomáhá navodit v místnosti intimní domáckou atmosféru, která může usnadnit naladění na odpočinek. Siggy je schopna RGB osvětlení a může být i stmívatelná, tzn. její jas lze ovládat dotykovým spínačem. Svítilnu lze nabíjet pomocí USB kabelu a lze jej provozovat is baterií, nelze jej však používat/nabíjet kabelem a baterií současně. Stolní lampa Siggy má výšku 125 mm a průměr 110 mm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nakup & Sviť
Záruka: 24 měsíců
Typ: Stolní lampa
Místnost: Kancelář a pracovna, Ložnice, Obývací pokoj, Dětský pokoj
? Barva světla: teplá bílá multicolor
? Příkon zdroje (W): 2
Šířka (mm): 110
Výška (mm): 125
Délka (mm): 110
? Barevná teplota (Kelviny): 3000
? Světelný tok (Lumeny): 40

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Rabalux je maďarský výrobce svítidel s dlouho historií. Byla založena v roce 1992 a rychle se stala významným hráčem na trhu s osvětlením v Evropě. Rabalux se specializuje na design, výrobu a distribuci široké škály svítidel pro interiéry i exteriéry.

Firma Rabalux nabízí různorodé sortimenty svítidel, včetně moderních, tradičních, industriálních a minimalistických designů. Jejich produkty zahrnují stropní, nástěnná, závěsná a podlahová svítidla, stejně jako různé druhy venkovního osvětlení.

Rabalux si klade za cíl propojit estetiku, kvalitu a funkčnost ve svých produktech, aby uspokojil různorodé vkusy zákazníků. Firma je známá svým důrazem na inovace a sledování moderních trendů v oblasti osvětlení. To ji činí oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají stylové a kvalitní svítidla pro své domovy a komerční prostory.